Central Badet

Nu i veckan fick vi hem som många andra ett erbjudande om att få en veckas bad/träning gratis på badhuset så vi passade på att åka dit igår med Oscar, moster Madde och morbror Thomas. Mycket skoj hade vi och nu fick pappa M se hur underbart roligt vår lilla kille har när han leker i bassängen. Han blir orädd och mer vågad och det är så roligt att se!

Vi var där i ca 2 timmar och det blev helt lagom för oss, då hann vi hem och busa lite och äta mellis och sedan vidare till svärföräldrarna på räkgryta *Tinas favorit rätt* Mums! Den var superb, och kusinerna Tilde och Oscar lekte jättefint ihop. Oscar hade gått hela dagen och tjatat "Tiiille" så när han äntligen fick träffa henne, fick hon nästan inte gå hem sen... :)

Idag söndag.

Vaknar tidigt som vanligt men Oscar är numera morgonpigg och då får mamma också vara det. :)
Planer på att åka till IKEA för att inköpa lite saker som behövs här hemma, dessutom är det ju en rolig utflykt också, funderingar på om Oscar ska få följa med el om mormor och morfar ska få vara barnvakt, ja vi får se helt enkelt. En trevlig dag hoppas jag det blir iallafall.

I fredags kom ellos paketet fram med mina nya gardiner, dom blev så fiina så här hemma. Hel nöjd!

Dom har så snyggt fall när dom hänger på gardinstången, lite romantiska enligt min åsikt.

Ett problem vi har i huset där vi bor är att numera när det kommit så ofantligt mkt snö så lägger det sig tungt på taken. Det glider sedan saktan ner över kanten under mildare väder och krossar det som ligger under eller ivägen, t.ex ute möbler, paraboler som sitter fast på väggen m.m inte så roligt, och att hyresbostäder inte åtgärdar detta är för mig helt absurt!


Bild tagen från februari förra året.

/TINA


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Blogg om mat, livet, heminredning...

RSS 2.0