Är jag för gammal för en sup el två?

Hej bloggen!

Känns som om det var längesen nu, har hunnit med en del de senaste veckorna...
Bland annat varit på två arbetsintervjuer, inget är säkrat, men den ena av dom kändes riktigt bra, och fick på omvägar höra bra feedback, så håll tummarna för mig nu, lever på hoppet gällande ett karriärsbyte!

Annars med Oscar och för att återkomma till hans trotsiga sida så blir det inte bättre. :( Det är jäkligt tufft och man stöter mest på liv när vi är båda föräldrarna i hemmet. Men tyvärr har 2 hemresor från dagis bjudit på gallskrik, och det får mig att svettas och få en klump i magen. Har iallafall funnit ro i att det är helt normalt och att det är en del av livet.

Tyvärr har lillen åkt på en ny härlig förkylning och vi trodde nog att det skulle lägga sig till helgens slut, men tyvärr sitter en envis hosta kvar och det blir nog en tripp till vårdcentralen imorrn för att klargöra vad det är hos lillen som är galet. Men vi siktar med hopp på att det blir dagis på tisdag. :)

I fredags fick jag ett glädjande sms från underbara vännen Chai som kommer ned från Sthlm och hälsar på, vi träffades för att festa till det och oj så rund om fötterna jag blev... Minns knappt hur jag kom hem, men vaknade upp i sängen hemma intill Oscar så det gick tydligen bra. :) Hade verkligen supertrevligt, men så kom ju baksmällan under lördagen, och släppte inte förrens sent in på kvällen, blää men det var nog värt det!


Bild tagen från maj 2007 på Åhlens Café STHLM.

Idag har det städats här hemma, brukar alltid bli så på söndagen, har hunnit med tvättning, dammsugning, dammning, och ska nog snart iväg och handla hem lite mat till kvällen och veckan, är bara så segt att gå iväg och bära hem tunga kassar med matvaror.. :/

Hoppas ni har en fin söndag!

/TINA

Blogg om mat, livet, heminredning...

RSS 2.0