VAB

Jaha så har man en liten stund för sig själv på hela veckan. Har varit hemma från jobbet sedan i tisdags. Oscar blev natten mot onsdag jättedålig med hög feber, och vi förstod ingenting. Sedan kom följderna av febern, svår hosta och rinnande näsa. Usch!

I torsdags orkade jag inte med att se min lilla kille ligga utslagen i soffan längre, så beslöt mig för att ringa vårdcentralen för att få komma upp, men efter ett besök där konstaterades det att det var en vanlig förkylning.

Tycker ändå det har varit en väldigt agressiv förkylning som givit 3 dagar med feber över 40-strecket. Därav min oro. Men idag har febern hållt sig borta, dock inte hostan....

Hoppas allt hinner bli bättre tills på måndag då det är tänkt att jag ska jobba, men det får vi allt se om det blir möjligt.

Usch och fy för sjukdomar!

/TINA

Till alla fäder!

Jag vill önska min sambo och kärlek ett stort grattis på farsdag idag!

Vi älskar dig och uppskattar dig!



Sen vill jag ju önska min pappa ett stort grattis också, älskar dig pappa! Du é helt underbar!


/TINA

Det våras kärlek!

I torsdags förra veckan kommer jag in på dagis för att hämta Oscar och då får jag höra av två dagisfröknar att Oscar numera har skaffat sig en flickvän. =)

Tydligen hade en jämnårig liten söt tjej och han stått och pussats och kramats tillsammans, och det värmde mitt moders hjärta!

Igår när jag och brorsan gick för att hämta hem barnen så kommer vi in till avdelningen och får se en kramgo liten Oscar springa runt till alla fröknarna för att ge bamsekramen och därefter såklart sin lilla flickvän, som fick både puss och kram. Lyckan är fulltalig när jag märker att han faktist verkligen börjar gilla sitt dagis, med alla barn och fröknar, och dom är verkligen toppen där nere!

Hallen!

Med risk för att få vår fondtapet stulen, efter att min sambo nyligen sagt:
"Tina, man ska inte lägga ut bilder på sitt hem, det är så man får inbrott" :D HAHAHA!
Så jag säger bara det till alla inbrottstjuvar där ute som läser min blogg, ge F*N i vår tapet! :D


För en tag sen så renoverade jag/vi hallen här hemma, pga av ett dumt misstag av mig. Så ner kom tapeten och upp med nya och sim salabim!





Ullared fynd!

Ja dags för lite bloggande igen...

I torsdags begav jag mig tillsammans med mamma, Dennis, Madde och Eva till Ullared. Dagen bjöd på många fynd och denna gången hann jag inte med att gå igenom hela affären trots 6 timmar på plats. Helt galet jag vet!



Många nya klädes plagg till lillkillen, och även några åt hans mor och far, lite inredningsartiklar såklart, samt några julklappar!
 Denna aquatech jacka åt Oscar inför tidig vår 2011.
 Denna superfina vinterjacka i tålig galonutsida och fodrad insida med tillhörande byxa.
 Denna snygga laptop skin, förnyade min fula repiga dator på ett kick!
 Och det bästa inköpet: Denna underbara lampa som jag velat ha i 3 år men alltid tyckt varit för dyr, hittade jag för halva priset nere i ullared, tyvärr gör inte bilden den rättvis, men åh så förälskad jag är i den!

I fredags fick jag besök av min goa bästis Chai och vi möttes upp på Grand Hotell och tog några glas vin och begav oss sedan vidare hem till hans mysiga föräldrar som bjöd på den ljuvkligaste av thaimat man kan tänka sig! *tusen tack*



Natten mot söndag insjuknade jag tyvärr i maginfluensa här hemma och smittade ner hela familjen och även mina syskon och föräldrar, kan det ha varit vinterkräksjukan man drog på sig? Ja, hur om helst var det för jävligt men är äntligen frisk och imorgon väntar en ny arbetsdag!

Ha en toppen tisdag hörni, många kramar / TINA

Blogg om mat, livet, heminredning...

RSS 2.0