Ullared Here We Come

Idag blir det full fart på shoppingen nere i ullared där dagen kommer spenderas, super peppad trots en sömnlös natt pga delvis spänning, men också för att lille Oscar börjar bli sjuk, igen...

Hoppas han piggnar till under dagen, mammas lilla hjärta!

/TINA

Trött & Kallt

Jahopp så var det tisdag och här sitter man snart redo att ge sig ut i kylan med trötta ögon för att ta sig an skarphagen själv. Har ett område som jag gör själv på tisdagar, men det är okej trots många trappor. Brukar gå och små le när jag ränner omkring där lyssnandes på" the voice gänget" i lurarna.

Annars då, ja när jag är hemkommen blir det nog lite hushållssysslor som behöver göras här hemma innan jag hämtar upp lillkillen på dagis.

Igår var det fotografering på dagis, och kan gladeligen säga att kortet blev okej! Han gallskrek inte när jag satte ifrån mig honom, dock så log han väl inte för fullt heller, men det blev en min som vi är vana att se honom med iallafall. Brorsans lilltjej tog kort innan det var vår tur och hon blev jättesöt verkligen med ihoprynkat ansikte och ett stort leende på läpparna. *sötnosen*

Den 25:e var ju igår som många av oss vet, och fick räkningarna inbetalda och klara! Känns bra att veta att vi denna månad inte behöver vända på varende krona! *thank god*



(Fin höstbild från 2010, bror min fotograferade)

Aja nu måste jag rusa, ha de gott! /TINA

Dagarna bara rusar förbi....

Så sitter man här igen då och det är lördag morgon.

Oscar sitter intill mig och äter sin macka och har avslutat yogurten precis. Herregud vad dagarna går fort!
Börjar veckan med en seeeg måndag och vips så är det fredag och stämningen är på topp på jobbet. *ljuvligt*

Förra helgen var jag iväg på tjejfest/möhippa. Det var en riktigt lyckad kväll med trevlig stämning och slutade med att man fick veta mer om varandra efter lite "sanning och konsekvens spel". Tycker verkligen om mina jobbarkompisar, they are the best!



Syrran hjälpte mig att bli fin i håret, och för en gångs skull kände jag för att fortsätta vara långhårig. Tack syster!



Men åter till denna helgen som vi inte har några direkta planer för. Tar den lite som den kommer faktist och känner mig tillfreds med det. Hoppas ni där ute får en fin helg!

/TINA

Ett steg i rätt riktning!

Vaknade och mådde pyton imorse, snorig, huvudvärk och nacksmärtor!
Fan den här dagen kommer inte bli rolig att jobba själv på...

Men det gick och nu sitter jag hemma i soffan och njuter av en kopp kaffe innan jag och brorsan beger oss ner till dagis för att hämta våra små. :)

När jag kom hem igår, var brorsan över med sina barn och det var full rulle på lille Oscar och Evelina som bara sprang omkring efter varandra och skrattade, tycker det är så mysigt att se dom roa sig själva sådär!

Har fått 2 vettiga saker gjorda, har putsat upp min CV och ringt och bokat in mig på en sak, känner mig så duktigt så! 


Bild tagen i somras efter lite bad på bakgården

/TINA 

Monday Morning

Vaknar upp smyger ur sängen, har vaknat en halvtimma tidigare än vad klockan är inställd på så har all tid i världen känns det som. Tittar ut genom fönstret och möts av gula-oranga-röda färger på trädtopparna som blir belysta av morgonsolens strålar, ser ner på marken och där ligger frosten tät på gräs och buskar. Mmm skönt att sitta inne med en kopp kaffe just nu!

Ska iväg och jobba till halv 10. Har fått nya arbetstider sedan jag gått ner i tid på jobbet, och det är helt underbart! Började jobba igen efter 1½ års mammaledighet, och får se så många nya unga, glada ansikten på jobbet. Detta har gjort att det har blivit kul att jobba igen, helt underbart.

Mmm nu står kaffet klart, springer iväg och häller upp en kopp....
-Sådär ja.

Jahopp ska alltså iväg och jobba och det blir iofs en väldigt tråkig arbetsdag pga vart det är jag ska jobba, men resterande vecka är betydligt bättre. Och tack vare tjejerna jag ska jobba med idag kommer timmarna rulla på.

Nu ska jag nog sätta mig i soffan och se på tv, ha de gott med er! /TINA

I´m back!

Återupptar mitt bloggande nu igen, har inte haft tid riktigt och lust, men nu är den tillbaka!

Vi har hunnit med mycket på sistone och Oscar är numera 17 månader och har börjar prata. Visserligen förstår man inte allt HAN säger, men han förstår mer än man tror av vad VI säger till honom.

Han slutar inte att förvåna mig min underbara lilla kille.

Återkommer med lite mer skrivande sen, ha de gott! /TINA

Blogg om mat, livet, heminredning...

RSS 2.0